SaagaMaria Oy:n hallitus

SaagaMaria Oy:llä on kunnia saada ​​ammattimaisia ​​hallituksen jäseniä brändin matkan alussa. Tämä on ollut loistava tilaisuus oppia kokeneilta suunnittelijoilta ja saada heidän tukeaan ja tietämystään brändimme menestyksen edistämiseksi.

Haemme jatkuvasti lisää hallituksen jäseniä, ja jos sinusta tuntuu, että haluaisit jäseneksi tai neuvonantajaksi, tutustumme mielellämme sinuun ja järjestämme haastattelun. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin!

Hallituksen jäsenet

Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo ovat menestyvä yrittäjäpariskunta Kuopiosta. He ovat johtaneet omaa arkkitehtuuri-, taide- ja designyritys Partanen & Lamusuo Oy:tä vuodesta 2009 lähtien.

He ovat työskennelleet useiden erityyppisten projektien parissa elokuvasuunnittelusta julkisiin taideteoksiin, sairaalasuunnitteluun, yksityisiin taloihin ja niin edelleen. Tämä luova tiimi suunnitteli myös käsikirjoituksen ja visuaalisen ilmeen Shanghain EXPO 2010 Suomi-paviljonkiin. Paviljongissa vieraili 5,7 miljoonaa kävijää.

Heillä on myös oma huonekalubrändi Palad, joka on aloittanut matkansa kansainvälisille markkinoille. Brändi haluaa jättää empaattisen jalanjäljen maailmaan. He luovat kestävämpiä tiloja, elämyksiä ja ympäristöjä, jotka tuovat ihmiset yhteen ja kutsuvat kaikki sisään. Suunnittelu perustuu eettisesti ja ekologisesti kestävään toimintatapaan, paikalliseen valmistukseen, uusiutuvien materiaalien hyödyntämiseen ja ylläpidettävyyteen.

Heidän Web-sivustolleen