Yksityiset Tilaukset

Tavallisten tuotteidemme lisäksi tarjoamme tilauksesta myös räätälöityjä iltapukusuunnittelupalveluita ja uniikkeja tyylikkäitä mekkoja - mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan.

Voimme myös suunnitella tuotteita ja mallistoja yksityisille henkilöille ja yrityksille, jotka haluavat erottua joukosta. Jos olet kiinnostunut suunnittelupalveluistamme, ota meihin yhteyttä, niin keskustelemme mielellämme yksityiskohdista ja aloitamme yhteistyön.

Goddess of Thunder - 2023

Angels & Demons

Angels & Demons -mallisto on SaagaMaria Oy:n perustajan ja suunnittelijan Saaga Lamusuon vuonna 2022 valmistama ja suunnittelema päättötyömallisto opintojensa aikana Espanjassa. Se on tutkimusta Saagaan itseensä ja hänen eri puoliinsa. Meditaation kautta hän tapasi sielunsa pimeän ja valoisan puolen ja löysi erilaisia ​​tunteita ja värejä, joita ne herättivät hänessä.

Tässä mallistossa hän yhdisti haavoittuvuutensa ja voimansa ikuiseen enkelien ja demonien käsitykseen ja muutti löytönsä muodiksi.

”Angels & Demons” -kokoelmassa on käytetty 90-luvun minimalistista kosketusta yhdistettynä 20-luvun tyyliin. Se selittää suunnittelija sisällä piilevää loputonta keskustelua värien, siluettien ja elementtien kautta. Tämä kokoelma on vegaaninen ja käytetyt materiaalit ovat kestäviä ja ekologisia.

Jokaisesta vaatteesta on vain yksi kappale, joten se on ainutlaatuinen kokoelma. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan tai ostamaan tämän malliston vaatteita, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

............

Suunnittelu, valokuvaus & Valmistaja: Saaga Lamusuo/ SaagaMaria Oy.

Mallit: Laura Rueda, Paola Jocaveil ja Paola Sanchez

Hiukset ja meikit: José Ojeda

"My Judges"

"Imperfect Beauty"

"Broken & Shattered"

"Freedom"

"The Black Cat"

"Bravery"

Ota yhteyttä tiedusteluihin