Paikallista tuotantoa - Valmistettu Suomessa

SaagaMaria-brändin tavoitteena on yhdistää paikalliset pienyritykset perustajan, Saaga Lamusuon kotikaupungin ympäriltä Suomessa. Ajatus paikallisyhteisön työllistämisestä palvelee liiketoiminnan sosiaalisesti kestäviä puolia. Ydinideana on tehdä jokainen tuotantoketjun vaihe rakkaudella, intohimolla ja ammattitaidolla. Ja paras tapa tehdä niin on antaa kaikkien tehdä asioita, joita he tekevät parhaiten ja joista he nauttivat eniten.

Saaga tajusi varhain, että hänen intohimonsa oli suunnittelussa ja konseptien luomisessa. Siitä alkoi brändimme tarina, kun hän löysi paikalliset yritykset tekemään osat, jotka he tekivät parhaiten. Ja tässä me olemme jakamassa intohimoamme muotiin, muotoiluun ja kestävään kehitykseen.

Gruppo Carinos - Tuotanto

Gruppo Carinos auttaa suunnittelumme heräämään henkiin. Ne sijaitsevat SaagaMaria-brändin kotikaupungissa. Suomen järvimaissa. He ompelevat tuotteitamme huolella ja intohimolla.

Gruppo Varinos Ay on kahden ahkeran naisen johtama yritys. Anu Hakkarainen on toiminut vaatetusalan yrittäjänä vuodesta 1996. Valmistetut tuotteet ovat olleet monipuolisia ja tilausmäärät vaihtelevat yhdestä satoihin kappaleisiin. Muutosten vuosien jälkeen Anu ja Jonna työskentelevät nyt kahdestaan, mutta entistäkin tehokkaammin.

Jonna on toiminut alalla 15 vuotta eri tehtävissä mm. ompelijana teollisuudessa sekä kaavoijana ja toimii nyt yrittäjänä. Jonna on ollut suuri apu SaagaMaria Oy:n mallistojen ja ainutlaatuisten iltapukujen luomisessa. Hän on digitalisoinut ja muokannut kaikki kaavamme ammattitaidolla.

He pystyvät tarjoamaan asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta ompelemiseen. Konekanta on laaja, 17 erilaista konetta, joista osaa on useampia. Heiltä löytyy myös yksi harvoista Suomessa löytyvistä teippauskoneista. Gruppo Carinos on myös aivan Kuopion ytimessä, missä kaikki tuotanto tapahtuu.

G

Jessica Huhtinen - Kaavoittaja

Jessica Huhtinen on ammattitaitoinen räätäli ja kaavoituksen harrastaja. Hän on aina rakastanut ompelemista ja täydellisesti istuvien vaatteiden luomista. Hän opetteli itse koulun aikana kaavoittamaan ja sarjomaan vaatteita. Jessica nauttii uusien tekniikoiden ja taitojen oppimisesta. Hän pitää erittäin palkitsevana nähdä ideoidensa elävän viimeistellyssä asussa.

My Instagram

Brandwear - painatus

SaagaMaria Oy:n mallistoissa käytetyt värit ovat biohajoavia eli mikro-organismit voivat hajottaa materiaalia. Raaka-aineina käytetään uusiutuvia luonnonvaroja. Väri täyttävät Öko-Tex® standardin 100, luokan 1 vaatimukset.

Our Website

Brandwear on erikoistunut korkealaatuisiin bränditekstiileihin. Heillä on yli 45 vuoden kokemus tekstiilipainoalalta.
Tekstiilien painamiseen on monia eri vaihtoehtoja ja niitä pyritään aina käyttämään parhaan lopputuloksen saamiseksi. Valitut tekstiilit ja vaatteet tulevat vastuullisilta tuottajilta ja tarkoitukseen valituilta valmistajilta, he käyttävät vuosien kokemusta ja yhteistyötä.

Heidän painoliikkeensä sijaitsevat Kuopiossa ja Turussa.