Ympäristöystävälliset Materiaalit

Haluamme tehdä muodista kestävämpää ja eettisempää. Siksi teemme yhteistyötä kankaantuottajien kanssa, joilla on sama visio kuin meillä, ja siksi myös käyttävämme tuotannossamme ympäristöystävällisiä kankaita aina kun mahdollista.

Kankaamme tulevat Suomesta, Euroopasta ja Iso-Britanniasta. Teemme myös yhteistyötä pienyritysten kanssa Kuopiossa, jossa SaagaMaria Oy sijaitsee, luodaksemme alueelle työpaikkoja ja elvyttääksemme kaupungin muotisuunnittelun ja -tuotannon perinnettä. Yhteistyöllä paikallisten yritysten kanssa pienennämme myös ympäristövaikutuksiamme, sillä tuotteiden ei tarvitse kulkea kauas tuotantoprosessin aikana.

Löydät lisää tietoa kangasvalmistajistamme alla olevasta luettelosta. Haluamme olla läpinäkyviä tuotantotarinamme suhteen, jotta asiakkaamme tietävät, mitä he ostavat ja kuka tuotteet on tehnyt. Toivomme, että tämä tekee vaatteista heille arvokkaampia ja nautinnollisempia.

Orneule Oy

Tekemällä yhteistyötä Orneule Oy:n kanssa me SaagaMaria Oy:ssä valitsemme vastuullisen suomalaisen tekstiilien tuottajan. Pyrimme aina tukemaan paikallisia yrityksiä, kun valitsemme arvojemme ja standardiemme mukaisen yrityksen.

Heidän Web-sivustolleen

Orneule Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa ympäristöystävällisiä ja kestäviä neuleita erilaisista materiaaleista, kuten luomupuuvillasta, kierrätetystä polyesterista, bambuviskoosista, lyosellista, biohajoavasta polyamidista, hamppusta ja merinovillasta.

He varmistavat, että materiaalit soveltuvat kyseiseen käyttötarkoitukseen ja heillä on korkeat eettiset ja turvallisuusstandardit. Orneule Oy käyttää sertifioitua luomupuuvillaa ja tuotteilla on Oeko-Tex® 100 luokan II tuoteturvallisuussertifikaatti. Orneule Oy käyttää myös kierrätettyjä tai ekologisempia lankoja aina kun mahdollista.

Kankaat on neulottu Suomessa ja värjätty ja viimeistelty Suomessa ja Virossa. He hankkivat langat Euroopasta ja tiedottavat asiakkaille niiden alkuperästä Suomen ja EU:n lakeja ja määräyksiä noudattaen.

Orneule Oy pyrkii minimoimaan ympäristövaikutuksiaan käyttämällä uusiutuvaa energiaa ja vähentämään myös siten heidän hiilijalanjälkeään. Tuotannossa käytetty sähkö on 100 % eurooppalaista CO2-vapaata energiaa. He käyttävät LED-valoja valaistukseen ja edistävät suomalaisen tekstiiliteollisuuden innovaatioita ja kasvua osallistumalla erilaisiin hankkeisiin.

Yrityksen tavoitteena on tuottaa laadukkaita neuleita, jotka tukevat tekstiili- ja muotiteollisuuden vastuullisuustavoitteita. Yksi heidän kestävän kehityksen näkökohdista on luoda kankaita, jotka kestävät pitkään ja joita voidaan käyttää erilaisissa tuotteissa.

MUZE Textile Printing

Me SaagaMaria Oy:ssä tilaamme oman ainutlaatuisen logoverkkokankaamme latvialaiselta tekstiilipainatustehtaalta, MUZE Textile Printing. Olemme erittäin tyytyväisiä laatuun ja käytämme varmasti MUZEn tuotteita myös tulevissa projekteissamme.

Heidän Web-sivustolleen

MUZE Textile Printing

MUZE on yritys, joka tarjoaa kestävää digitaalista tulostusta luonnonkankaille Riigassa, Latviassa. Yrityksellä on kaikki prosessiin tarvitsemansa laitteet yhdestä paikasta, mikä tarkoittaa sitä, että he voivat toimittaa nopeita ja laadukkaita tulosteita ilman ylimääräisiä kuljetuksia prosessin varrella. Yritys tarjoaa kestävää digitaalista painatusta kankaille tuotannon kaikissa vaiheissa.

Musteet ovat OEKO-TEX Standardi -sertifioituja ja heillä on myös Global Organic Textile -standardi tuotteilleen. Positiivisen ympäristötasapainon ylläpitäminen on yksi heidän liiketoimintansa johtavista voimista. MUZE Textile Printing toimii asiakkaidensa kanssa eri maissa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

MUZE Textile Printing käyttää GOTS 6.0 -sertifioitua vesipohjaista mustetta, joka on hypoallergeeninen ja hajuton. Tuotanto on ympäristöystävällistä ja kestävää, ja luo mahdollisimman vähän muste-ja kangasylijäämää. Käytetty painotekniikka ei vaadi materiaalin märkäjälkikäsittelyä, joten tuotannossa ei käytetä vettä.

MUZE Textile Printing on sitoutunut kestävään tuotantoon. Kaikki edellä mainitut tekevät heidän tuotannostaan ​​100 % "vihreää", ympäristöystävällistä ja kestävää, antaen asiakkaille mahdollisuuden panostaa uuteen ajattelu- ja tuotantotapaan.

Friedmans Ltd.

SaagaMarian mallistoissa on käytetty kestävää teknokangasta, joka on valmistettu ECONYL® regeneroidusta ja kierrätetystä nylonista. Kangas on valmistettu Isossa-Britanniassa.

Heidän Web-sivustolleen

Friedmans Ltd.

FRIEDMANS on korkealaatuisten tukkukankaiden koti Isossa-Britanniassa, ja yritys kehittää aktiivisesti kierrätyslaatuista kangasvalikoimaansa.

SaagaMarian mallistojen useat tuotteet on valmistettu kestävästä ja kierrätetystä teknokankaasta, ECONYL® regeneroidusta nailonista. Kangas tarjoaa erinomaisen palautumisvoiman ja aina täydellisen lihaskompression, jonka tavoitteena on vähentää maitohapon tuotantoa ja nopeuttaa palautumista. energiasta. Kangas on pehmeä ja miellyttävä iholla, sillä on erinomaiset peittävyys, muodon säilyvyys sekä UV-suojaominaisuudet.

Tuotenauha Oy

Me SaagaMaria Oy:ssä tilaamme tuotteidemme ekologiset etiketit Tuotenauha Oy:ltä Lahdesta. Valitsemalla etiketteihimme 100 % kierrätetyn polyesterisatiinin.

Brändätyissä T-paidoissamme käytämme Tuetenauhan 100% luomupuuvilla -nauhaa.

Heidän Web-sivustolleen

Tuotenauha Oy

Tuotenauha Oy on Pohjoismaiden johtava etikettien valmistaja vuodesta 1948. Yrityksen kotipaikka on Lahdessa, ja heillä on korkeat laadunvalvontastandardit. Tuotenauha Oy testaa raaka-aineensa ja painomusteensa säännöllisesti.

Me SaagaMaria Oy:llä tilaamme etikettimme Tuotenauha Oy:ltä valitsemalla 100 % kierrätetyn polyesterisatiinivaihtoehdon.

Brändätyissä T-paidoissamme käytämme Tuetenauhan 100% luomupuuvilla -nauhaa.