Perustaja, suunnittelija & luova johtaja

Saaga Maria - Olen suomalainen muotisuunnittelija ja uuden ympäristöystävällisen muotivaate brändin, SaagaMaria Oy, perustaja. Aloitin yrityksen vuonna 2023 visiolla luoda tyylikkäitä ja kestäviä vaatteita, jotka heijastavat arvojani ja estetiikkaani. Katukulttuuri, modernit trendit, luonto ja pohjoismainen perintö inspiroivat tyyliäni. Käytän vegaanisia, luomu- ja kierrätysmateriaaleja aina kun mahdollista minimoidakseni tuotteideni ympäristövaikutukset. Uskon, että muoti voi olla hyvää tekevä voima, ja siksi suunnittelen vaatteita, jotka ovat mukavia, kestäviä ja eettisiä.

Olen työskennellyt ja opiskellut joogan parissa kokopäiväisesti Intiassa, Espanjassa ja Sri Lankassa sekä matkoillani ympäri Yhdysvaltoja, minkä ansiosta olen oppinut sisällyttämään joogan periaatteet suunnittelutyyliini. Luon vaatteita, jotka ovat mukavia, toimivia ja ilmeikkäitä, käyttämällä ympäristöystävällisiä ja orgaanisia materiaaleja aina kun mahdollista. Pyrin myös rakentamaan brändini ympärille yhteisön, joka jakaa intohimoni joogaan ja muotiin. Uskon, että jooga ja muoti voivat täydentää toisiaan ja innostaa ihmisiä elämään tasapainoista ja iloista elämää.

Jos haluat seurata brändini matkaa, seuraa brändiäni Instagramissa ja TikTokissa (@saagamaria_brand) ja tilaa YouTube-kanavamme (@saagamaria_brand).