SaagaMarian bränditarina

Suomen rauhallisista maisemista kotoisin oleva SaagaMaria on ihastuttava yhdistelmä eleganssia, aistillisuutta ja leikkisyyttä. Aktiivivaatemallistomme ei koske vain muotia; se on osoitus horjumattomasta sitoutumisestamme kestävään kehitykseen.

Jokaista päätöstämme tarkastellaan kestävän ajattelun prisman läpi. Tämä eetos ulottuu materiaalivalinnoistamme tuotteidemme eri tuotantovaiheiden läpi kulkevaan matkaan. Suunnitelmamme syntyvät, vaalivat ja heräävät henkiin viehättävässä Kuopion kaupungissa perustajamme Saaga Lamusuon silmän alla.

Materiaalimme hankitaan paikallisesti Suomesta tai lennätetään lähistöltä Virosta ja Isosta-Britanniasta, mikä takaa minimaalisen hiilijalanjäljen. Mutta kestävyys on meille muutakin kuin vain ympäristö; kyse on terveiden sosiaalisten yhteyksien ja työsuhteiden edistämisestä.

Uskomme reiluun kauppaan ja varmistamme, että kaikkia toiminnassamme toimijoita kunnioitetaan ja heidän työstään maksetaan riittävä korvaus. Teemme yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa hyödyntäen niiden asiantuntemusta tuotantoprosessimme eri osa-alueilla. Tämä lähestymistapa varmistaa, että tuotantomatkamme jokainen vaihe on täynnä rakkautta ja intohimoa, sillä jokainen saa tehdä sitä, mitä rakastaa eniten.

Me SaagaMarialla emme vain luo aktiivisia vaatteita; luomme kestävää tulevaisuutta!